مراقبت پوست

چند دقیقه بعد از آبرسان مرطوب کننده بزنیم؟

چند دقیقه بعد از آبرسان مرطوب کننده بزنیم؟

اگر شما نیز از آن دسته افرادی باشید که در رعایت روتین پوستی‌ تان عملکرد صحیحی دارید و حساسیت خیلی زیادی را به خرج می‌ دهید مطمئناً این سوال برای شما پیش آمده است که چند دقیقه بعد از آبرسان مرطوب کننده بزنیم؟ اگر از هر پزشک و یا متخصص پوست این سوال را بپرسید امکان دارد که با پاسخ‌ های گوناگونی روبرو شوید. امکان دارد که سر دوراهی بمانید که کدام یک از آنها را انتخاب کنید.

در اینجا ما قصد داریم که به صورت علمی یک دلیل به شما بگوییم تا بدانید آیا مرطوب کننده را قبل از آبرسان باید استفاده کرد و یا بعد از آن؟ اگر قرار است بعد از آن استفاده شود با چه فاصله زمانی باید آن را استفاده کرد؟ پس در ادامه ی این مطلب رنیمو با ما همراه باشید تا جواب سوالاتتان را بدهیم.

ساختار کرم مرطوب کننده و آبرسان؟

بیشتر افراد این تصور را دارند که مرطوب کننده و آبرسان محصولات یکسانی هستند و یک کاربردی را دارند اما در حقیقت ساختار این دو محصول کاملاً متفاوت است و هر یک از آنها کاربرد مختص به خودشان را دارند. کرم‌ های مرطوب کننده شامل ترکیباتی مانند روغن، آب، امولسیفایر, مواد مرطوب کننده، آنتی اکسیدان‌ها و… هستند.

ترکیبات این محصولات به نوعی است که می‌ توانند بر روی سطح پوست باقی بمانند و انسداد به وجود آورند. زمانی که از مرطوب کننده استفاده می‌ کنید ممکن است که متوجه شوید آن محصول بر روی سطح پوست شما باقی مانده است.

این موضوع نشان دهنده عدم مرغوبیت مرطوب کننده نمی‌ باشد، به خاطر اینکه دقیقاً هدف استفاده از مرطوب کننده به دام انداختن رطوبت درون پوست می‌ باشد. این محصولات می‌ توانند دارای ترکیباتی مانند اوره و زینک باشند تا بتوانند گذشته از آب موجود در پوست، رطوبت محیط را نیز جذب کنند و به پوست انتقال دهند.

ساختار کرم مرطوب کننده و آبرسان؟

اگر بخواهیم به ساختار آبرسان‌ ها توجه کنیم باید گفت که اغلب آنها دارای هموکتانت یا جاذبه الرطوبه مانند گلیسیرین هستند و بیشتر اوقات دارای اسید هیالورونیک می‌ باشند. لازم است این نکته را ذکر کنیم که آب میان بافتی که رشته‌های الاستین و کلاژن در آن قرار گرفته است از جنس هیالورونیک اسید می‌ باشد و کاهش سطح آن در پوست باعث به هم شکستن این رشته‌ ها و به وجود آمدن چین و چروک می‌ شود.

به خاطر همین از یک کرم آبرسان باید این انتظار را داشت که این ماده را به پوست بیفزاید. در ترکیبات کرم آبرسان مقدار خیلی زیادی آب و گلیسیرین وجود دارد که به سرعت می‌ تواند به عمق پوست جذب شود.

به احتمال خیلی زیاد این ترکیبات سریعاً تبخیر می‌ شوند پس باید قبل از اینکه آنها تبخیر شوند برای باقی ماندن آن در پوست و نفوذ به عمق پوست فکر کرد، اینجاست که این سوال پیش می‌ آید که چند دقیقه بعد از آبرسان باید مرطوب کننده استفاده کرد؟

استفاده از مرطوب کننده به جای آبرسان؟

بیشتر افراد قبل از اینکه بپرسند چند دقیقه باید بعد از آبرسان از مرطوب کننده استفاده کنیم این سوال را می‌ پرسند که آیا استفاده از مرطوب کننده به جای آبرسان مجاز است؟ مطمئناً افراد دوست ندارند که روتین پوستی طولانی داشته باشند ولی ادغام کردن مراحل استفاده از آبرسان و مرطوب کننده کار درستی نمی‌ باشد.

به خاطر اینکه همان گونه که ذکر کردیم هر یک هدف و کاربرد خاصی دارند و هر یک از آنها بدون آن دیگری نمی‌ تواند تاثیر کافی خودش را بگذارد. از همین رو خیلی از شرکت‌ های سازنده محصولات مراقبت پوستی به ساخت کرم‌ هایی اقدام کرده‌ اند که همزمان هم مرطوب کننده به حساب می‌ آیند و هم آبرسان و ما می‌ توانیم آنها را با نام کرم مرطوب کننده و آبرسان بشناسیم. در ترکیبات این دسته از کرم‌ ها به صورت همزمان مکانیزم اثر حفظ رطوبت و همچنین آبرسانی گنجانده شده است. اگر قصد خرید آبرسان و مرطوب کننده را دارید می توانید روی این کلمه کلیک کنید و آبرسان یا اینکه مرطوب کننده مناسب پوست خود را انتخاب و تهیه نمایید.

در روتین پوستی چند دقیقه بعد از آبرسان باید مرطوب کننده استفاده کنیم؟

اکنون رسیدیم به پاسخ این سوال که در روتین پوستی چند دقیقه بعد از آبرسان باید از مرطوب کننده استفاده کنیم. این سوال کاملا بستگی به نوع شرایط آب و هوایی و نوع محصول آبرسانی که از آن استفاده می‌ کنید دارد. به خاطر همین بهتر است که به دستور مصرف هر یک از آنها توجه کنید.

اگر آبرسانی که استفاده می‌ کنید از نوع فلوئیدی باشد و یا فاقد چربی باشد شما می‌ توانید بلافاصله مرطوب کننده فلوئیدی و یا کرمی که دارای بافت چرب است را مورد استفاده قرار دهید.

ولی اگر آبرسانی که از آن استفاده می‌ کنید بافت کرمی و کمی چرب داشته باشد و مرطوب کننده شما نیز بافتی فاقد چربی و سبک‌ تر دارد نمی‌ توانید که بلافاصله آن را بر روی آبرسان استفاده کنید به خاطر اینکه منجر به پیل شدن پوست و یا عدم جذب به پوست می‌ شود.ما در اجرای روتین پوستی همیشه به شما توصیه می‌ کنیم که محصولات را از رقیق به غلیظ استفاده کنید تا پوستتان دچار پیل شدگی نشود.

در کل بهتر است که در بین هر مرحله از روتین پوستی برای محصولاتی که جذب شدن آنها نیاز به فرصت دارد تا جذب پوست شوند و بعد از آن شستشو داده شوند حداقل یک دقیقه فاصله بگذارید. ولی برای محصولاتی که می‌ توانند بدون پاک شدن روی هم استفاده شوند یا اینکه تداخل بافتی ندارند شما می‌ توانید بلافاصله محصول بعدی را استفاده کنید.

اگر کرم مرطوب کننده و آبرسانی که استفاده می‌ کنید بافت یکسانی دارند که بسیار عالی هستند، شما می‌توانید بلافاصله مرطوب کننده را بر روی آبرسان بزنید. هر چند که آبرسان‌ ها به طور بسیار تخصصی عمل می‌ کنند و پوست را آبرسانی می‌ کنند ولی اگر در شرایطی قرار گرفتید که دسترسی به آبرسان نداشته باشه شما می‌ توانید که با آب معمولی سطح پوستتان را خیس کنید و قبل از تبخیر شدن آن خیلی سریع از مرطوب کننده استفاده کنید.

تا اینجا به خوبی با موضوع اینکه چند دقیقه بعد از آبرسان مرطوب کننده بزنیم آشنا شدید اگر می خواهید از دلایل استفاده از میسلار واتر را بدانید می توانید به مطلب چند دقیقه بعد از تونر آبرسان بزنیم؟ مراجعه کنید.

در روتین پوستی چند دقیقه بعد از آبرسان باید مرطوب کننده استفاده کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *